Vi støtter

OneHouse går i front ved at støtte flere vigtige sager.

Sammen for en bedre verden

I en verden, der konstant forandrer sig, er det vigtigt at stå sammen om de sager, der betyder mest. Vi ønsker at udtrykke vores dybe støtte og anerkendelse til de organisationer, der hver dag gør en forskel.

Diabetes Kampen: For deres utrættelige arbejde med at bringe opmærksomhed på og kæmpe mod en sygdom, der påvirker millioner verden over. Deres dedikation til forskning, uddannelse og støtte ændrer liv.

Naturama: For deres indsats i at bevare vores planet og oplyse offentligheden om naturens skønhed og vigtighed. Gennem deres arbejde lærer vi at værdsætte og beskytte vores fælles hjem.

Fjord & Bælt: Som minder os om de vidundere, der lever lige under overfladen. Deres engagement i bevaring og oplysning sikrer, at fremtidige generationer også kan opleve havets magi.

Julemærkemarchen: For at bringe smil, håb og glæde til børn over hele landet. Deres dedikation til at skabe positive forandringer i børns liv er inspirerende og vigtigt.

Ved at støtte disse organisationer støtter vi en lysere, sundere og mere bæredygtig fremtid for alle. Lad os sammen gøre en forskel!

Vi støtter også

Radio Langeland: Vi ønsker at støtte det lokale, og desuden anerkender vi det gode og engagerede frivillige arbejde, som Radio Langeland udfører.

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du bl.a. gode tilbud før alle andre. Du får nyheder om dine IT-løsninger og bl.a. gode råd om væsentlige emner som IT-sikkerhed. Vi sender nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden og du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.