IT-outsourcing

Spar tid og få fleksibilitet ved at outsource jeres virksomheds IT til OneHouse

Fokusér på kerneforretningen: Outsource hele eller dele af jeres IT til OneHouse

Hos OneHouse tilbyder vi IT-outsourcing, en service hvor vi tager hånd om alle de tekniske aspekter af jeres IT, så I kan koncentrere jer om det, I er bedst til; at drive jeres kerneforretning.

Vores IT-outsourcing løsning baseres på Microsoft fjernskrivebord/terminal servere i samspil med Microsoft 365, Azure, Navision eller Microsoft C5. Flere af delene i en kombination eller hver for sig. Har I egne servere (som f.eks. Domain Controllere, Terminal og database servere, samt Navision eller C5 applikationsservere), så hoster vi dem for jer.  Alt hosting sker på vores egen server platform i dansk datacenter, med nødstrømsanlæg, alarmer og døgnovervågning mv.

OneHouse benytter nyeste server hardware og disksystemer for at sikre vores kunder en super hurtig platforms afvikling, der bruger så lidt strøm som muligt af hensyn til miljøet og samtidigt sikre daglig kontrolleret backup, der kan tilkøbes i mange varianter, afhængigt af individuelle krav.

Hvad er IT-outsourcing?

IT-outsourcing betyder, at I overlader hele eller dele af jeres IT-drift og vedligeholdelse til OneHouse. Det kan dække alt fra softwareadministration og datasikkerhed til komplet pc, server og netværksdrift. Alt sammen til en fast pris pr. måned.

Fordele ved IT-outsourcing?

En vigtig fordel ved IT-outsourcing er, at det reducerer behovet for investeringer i IT-udstyr som server hardware og licenser samt personale, der skal uddannes. I stedet betaler I for IT-outsourcing som en løbende månedsudgift, hvilket kan hjælpe med at stabilisere budgettet og reducere uforudsete omkostninger. Desuden giver det jer adgang til ekspertise og teknologier, som kan være svære og dyre at opnå på egen hånd. I får dermed ikke kun en service, der holder jeres IT-systemer kørende, men også en strategisk partner, der kan hjælpe med at optimere og indfri jeres IT-strategi.

IT-outsourcing er fleksibelt og skalerbart

IT-outsourcing giver jer den fleksibilitet, der er nødvendig for at skalere og tilpasse jeres IT-ressourcer, efterhånden som jeres forretning vokser. Uanset om I har brug for mere datalagerplads, flere eller færre brugere, eller skal håndtere øget datatrafik, så kan vi justere jeres tjenester hurtigt og nemt.

Hvorfor vælge IT-outsourcing fra OneHouse?

  • Spar tid og penge: Slip for bekymringen og de store udgifter ved selv at håndtere IT-infrastruktur som server hardware og licenser.
  • Altid opdateret: Vi sørger for, at I altid har adgang til de seneste softwareopdateringer og licenser, inklusiv avancerede sikkerhedsfunktioner.
  • Fleksibilitet: Juster nemt jeres behov med fleksible licensmuligheder og en skalerbar løsning fra måned til måned.
  • Forudsigelige omkostninger: Med faste månedlige omkostninger er det let at budgettere jeres IT-udgifter.
  • Sikker adgang: Tilgå jeres systemer sikkert fra hvor som helst, og vær sikker på, at jeres data er beskyttet med de bedste sikkerhedsstandarder.
  • Brugerdefinerede løsninger: I kan benytte jeres eksisterende licenser til Navision eller C5, og I kan leje Microsoft licenser gennem os.
  • Grøn strøm: Den strøm, datacenteret bruger, er 100% Co2-neutral på elforbruget og stammer fra vedvarende energikilder som bl.a. vindmøller.
  • Sikkerhed: OneHouse er indehaver af D-mærket, Danmarks mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse, der årligt er under revision.

 

Kontakt os i dag for at høre mere om IT-outsourcing

Har I brug for en outsourcing-løsning af hele eller dele af jeres IT, som kan frigøre tid til kerneforretningen? OneHouse er klar til at skræddersy den rette løsning til jer. Kontakt OneHouse i dag evt. direkte på tlf. 6915 4241 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du bl.a. gode tilbud før alle andre. Du får nyheder om dine IT-løsninger og bl.a. gode råd om væsentlige emner som IT-sikkerhed. Vi sender nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden og du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.