Cisco Meraki

Cloud styret netværk og sikkerhed

En komplet løsning

Cisco Meraki leverer en komplet cloud baseret løsning, bestående af trådløse access points, switche, next-generation firewalls, telefoner, kameraer og MDM. Alle disse produkter er styret fra samme web kontrolpanel, hvilket gør det nemt at opsætte og administrere. Meraki løsningerne produceres af Cisco, som er verdens største leverandør af netværks udstyr, og markedsledende inden for innovation.

Let tilgængelig administration

Meraki produktserien er styres fra cloud kontrolpanelet, dermed får du som kunde en meget mindre kompleks oplevelse af dine netværks opgaver. Alle logdata som generes af Meraki udstyret overføres automatisk til cloud portalen.

Unik visibilitet og fejlfinding

Via Cloud portalen får du et unikt indblik i netværkstrafikken, det er bl.a. muligt at se hvilke brugere/computere der belaster netværket mest, hvordan de belaster netværket samt mange flere informationer.

Cloud portalen bliver leveret med avancerede fejlsøgningsfunktioner, dette gør os i stand til at fejlsøge på selv komplekse problemer via cloud portalen uden selv at være på lokationen. Det sikrer jer hurtig og kvalificeret hjælp, skulle der opstå problemer.

Automatisk opdatering

Cisco udgiver løbende nye opdateringer til deres produkter, for at sikre at maksimal stabilitet og nyeste funktionalitet. Opdateringer hentes automatisk og installeres om natten, hvilket sparer jer for den regelmæssige vedligeholdelse, derved vil I altid være beskyttet mod sikkerhedshullerne så snart de bliver opdaget. De løbende opdateringer gør også at produkterne har en lang levetid, da de nye funktioner også bliver udgivet til ældre modeller.

Meraki blandet med andre producenter

Meraki produkterne kan uden problemer eksistere sammen med produkter fra andre producenter, men hvis Meraki produkterne kombineres giver det mere indsigt i netværket. Denne indsigt gør væsentligt nemmere at fejlfinde samt fejlrette, da man fra cloud portalen kan fejlfinde på alle lag og enheder i netværket samtidig.

Altid garanti og nem erstatning

Så længe man har en licens sin enhed er der garanti på enheden. Licensen er nødvendig i hele produktets levetid, og sikrer at du altid er opdateret.

Det er nemt at erstatte en eksisterende Meraki enheder med en ny og hurtigere, man vælger blot at klone indstillingerne fra den eksisterende enhed til den nye, derefter sletter eller nulstiller man den gamle enhed.

Intrusion prevention

Ønsker man at sikre sit firma mod de hyppigt stigende cyber trusler, er Merakis intrusion prevention løsningen det rigtige. Denne funktion gør at alt fra internettet bliver scannet i firewallen. Løsningen er baseret på Cisco Sourcefire motor, som er en virus scannings motor der består af mange forskellige virus databaser og systemer. Dette beskytter mod hentning af virus, eller hackere som forsøger at udnytte kendte sikkerhedshuller.

Høj oppetid via smarte funktioner

Meraki har mange funktioner som kan øge jeres oppetid, bl.a. mulighed for at skifte til 4G ved nedbrud på den primære internet forbindelse. Traffic shaping som sikre en fair fordeling af internet forbindelsen, så en bruger ikke kan beslaglægge hele båndbredden. Automatisk alarmering ved mange hændelser, f.eks. Internet nedbrud, virus detektering eller fejl på netværk.

Access points

Merakis acces points kommer i mange forskellige modeller, de fleste baseret på den seneste AC standard. Access pointerne er af højeste kvalitet og i et flot tidløst design.

De måler automatisk signal forstyrrelse og indstiller sig efter dette for at opnå et mere stabilt trådløst netværk.

Gæste trådløst net med Facebook check-in

Opnå større synlighed på Facebook og højre placering på google, ved at få gæster til at checke ind for at få gratis internet adgang.

MDM – Mobile Device Management

Mobile Device Management er styring af indstillinger, automatisk udrulning af apps, samt lokation, sletning af enhed og låsning ifbm. Tyveri. Det er kort sagt et værktøj der gør det muligt at administrér mange mobile enheder nemt, enkelt og effektivt. Næsten alle mobiler eller tablets kan administreres via denne løsning, enhederne skal meldes ind i organisationen, derefter kan alle indstillinger, opsætning og styring fortages fra cloud portalen.

Tilmeld nyhedsbrev

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev vil du modtage de nyeste nyheder samt gode tilbud og rabatter før alle andre. Vi sender nyhedsbrev ud ca. 1 gang pr. måned.