Microsoft 365

Microsoft 365 er en IT-løsning og kan skalere efter jeres behov, måned for måned

Flyt din virksomhed sikkert i skyen

Med Office 365 kan I arbejde effektivt overalt og sikkert fra enheder som Windows, Mac, Android tablets, og Ipad.

Hvordan fungerer det?

Microsoft 365 bygger primært på de produkter, som I allerede kender, bl.a. Outlook, Word og Excel, PowerPoint, Teams mf.
Men Microsoft 365 er ikke bare en mail, men indeholder også en lang række andre funktioner afhængigt af, hvilken plan I vælger. Der kan nemlig være forskel på om Office pakken skal benyttes på en terminal server samtidigt med en PC, eller kun en PC. Eller om I skal have OneDrive og SharePoint med eller ej. Mulighederne er mange, og sikkerheden kan opgraderes efter behov og økonomi.

Microsoft 365 er en IT-løsning og kan skalere efter jeres behov, måned for måned, og en altid opdateret Office pakke i nyeste version, til en variabel pris. Pr. bruger pr. måned.

Alle Office pakker må bruges på op til fem pc’er eller Macs, fem tablets og fem mobilenheder.

Skal den gamle filserver udskiftes?

Så er det en rigtig god ide, at vælge Microsoft 365 og benytte SharePoint til virksomhedens fælles filer. Disse kan tilgås via web eller din stifinder. OneDrive kan benyttes til medarbejderens egne data.

Det er utoligt nemt at benytte og arbejder man fra en PC, har man adgang til virksomhedens filer uanset hvor man er.

Del filer og noter mellem hinanden og arbejd effektivt uanset hvor I befinder jer.

Hvad med sikkerheden?

Den skal der være styr på, og derfor får I med Microsoft 365 noget af det bedste indenfor sikkerhed, bla. Har de en af verdens bedste løsninger til at scanne mails, og den kan tilkøbes til forskellige niveauer.

Benytter I PC’er er det en god ide at sikre at harddiske er krypteret, og der skal også være en backup af Microsoft 365 der sikre jeres data som ligger i SharePoint, OneDrive, Teams, og ikke mindst mails, kontakt personer og kalender aftaler.

Alle Office programmer opdateres automatisk til nyeste version.

OneHouse hjælper din virksomhed på vej med Microsoft 365 og laver gerne et forslag til jeres virksomhed på en Microsoft Modern Workplace løsning med Microsoft 365.

Tilmeld nyhedsbrev

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev vil du modtage de nyeste nyheder samt gode tilbud og rabatter før alle andre. Vi sender nyhedsbrev ud ca. 1 gang pr. måned.