Microsoft 365

Microsoft 365 er en IT-løsning, som kan skaleres efter jeres behov, måned for måned

Flyt din virksomhed sikkert i skyen

Med Office 365 kan I arbejde effektivt overalt og sikkert fra enheder som Windows, Mac, Android tablets, og Ipad.

Hvordan fungerer det?

Microsoft 365 bygger primært på de produkter, som I allerede kender;  bl.a. Outlook, Word og Excel, PowerPoint, Teams mfl.

Men Microsoft 365 er ikke bare en mail. Systemet indeholder også en lang række andre funktioner afhængigt af, hvilken plan I vælger. Der kan nemlig være forskel på om Office-pakken skal benyttes via fjernskrivebord samtidigt med en PC, eller kun en PC. I kan også vælge, om I vil have OneDrive og Sharepoint med eller ej.

Mulighederne er mange, og sikkerheden kan opgraderes efter behov og økonomi.

Microsoft 365 er en IT-løsning, som I kan skalere efter jeres behov – måned for måned. Den er altid opdateret i nyeste version. Prisen beregnes pr. bruger pr. måned.

Alle Office pakker må bruges på op til fem pc’er eller Macs, fem tablets og fem mobilenheder.

Skal den gamle filserver udskiftes?

Så er det en rigtig god idé at vælge Microsoft 365 og benytte SharePoint til virksomhedens fælles filer. Disse kan tilgås via web eller din stifinder. OneDrive kan benyttes til medarbejderens egne data.

Microsoft SharePoint er utroligt nemt at benytte. Arbejder man fra en PC, har man adgang til virksomhedens filer, uanset hvor man er.

Del filer og noter mellem hinanden og arbejd effektivt uanset, hvor I befinder jer

Hvad med sikkerheden?

Sikkerheden skal der være styr på. Med Microsoft 365 får I noget af det bedste indenfor mailsikkerhed. Systemet har bl.a. en af verdens bedste løsninger til at scanne mails for spam, spyware og virus. Ved nogle Office-pakker er det inkluderet, mens andre skal det tilkøbes. Er du i tvivl om du har den rigtige beskyttelse, så kontakt os.

Benytter I PC’er er det en god ide at sikre at harddiske er krypteret. Derudover skal der også være en backup af Microsoft 365, der sikrer jeres data, som ligger i SharePoint, OneDrive, Teams, og ikke mindst  mails, kontaktpersoner og kalenderaftaler.

Alle Office programmer opdateres automatisk til nyeste version.

OneHouse hjælper din virksomhed på vej med Microsoft 365 og laver gerne et forslag til jeres virksomhed på en Microsoft Modern Workplace løsning med Microsoft 365.

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du bl.a. gode tilbud før alle andre. Du får nyheder om dine IT-løsninger og bl.a. gode råd om væsentlige emner som IT-sikkerhed. Vi sender nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden og du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.