IT-support

Indgå en supportaftale med OneHouse og spar på IT-driften.

Vores IT-support sidder klar til at hjælpe dig

Vi er ikke længere væk, end du kan ringe direkte til vores IT-support på. Tlf. +45 6222 0000. Du kan også skrive en mail på support@onehouse.dk

Jeres IT skal virke, og vi hjælper, hvis det ikke gør. Vi følger din supportopgave helt til dørs og vi slipper ikke opgaven, før den er løst – og du er helt tilfreds. Dét kan du forvente af os.

Vi hjælper med at fikse problemer på din pc, tablet, server, telefon eller med programmer som Microsoft Office 365 pakken, Adobe, Antivirus mfl. Har du brug for nyt IT-udstyr eller hjælp til at få styr på IT-sikkerheden, så kan vi også hjælpe.

Ved at bruge OneHouse IT-support vil du opleve:

  • Du ringer direkte til vores support. Vi har hurtig responstid.
  • Vi tager dine udfordringer seriøst og sætter en ære i at løse dem.
  • Vi dokumenterer dit IT og dokumentationen er din.
  • Vi taler et sprog, du forstår.

Hvis ikke vi kan løse opgaven i telefonen, så kan der også aftales et besøg på din adresse. Vi kan dog ofte sikre hurtig assistance via online skærmovertagelse.

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du bl.a. gode tilbud før alle andre. Du får nyheder om dine IT-løsninger og bl.a. gode råd om væsentlige emner som IT-sikkerhed. Vi sender nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden og du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.