Erhvervstelefoni

FlexFone er fremtidens erhvervstelefoni til din virksomhed

OneHouse er Flexfone-forhandler

OneHouse tilbyder professionel opsætning af Flexfone erhvervstelefoni til virksomheder, der søger en pålidelig kommunikationsløsning.

Med Flexfone får du et brugervenligt telefonsystem pakket med funktionalitet til alle virksomheder. Systemet er er meget nemt at bruge og blandt markedets bedste og billigste løsninger.

Flexfone erhvervstelefoni er nemt at sætte op og bruge og giver et samlet overblik over alle virksomhedens brugere og deres kalendere, telefonkald ind- som udgående, og om din kollega er ledig eller taler i telefonen.

Med Flexfone-appen på telefonen eller i TEAMS, får I et samlet overblik over medarbejdere og deres kalendere – om vedkommende er ledig eller taler i telefonen samt dine telefonopkald. Flexfone giver et godt overblik af telefonien for hele virksomheden.

Flexfone passer både til din browser, mobil og integrerer med Microsoft Teams, hvor du kan bruge Flexfone-appen. Læs mere om Flexfone og Flexfone erhvervstelefoni her.

Skal vi opsætte erhvervstelefoni i din virksomhed?

Ønsker du hjælp til erhvervstelefoni, eller har du spørgsmål til Flexfone telefonsystemet? OneHouse er en autoriseret Flexfone-forhandler og står klar til at hjælpe dig med at implementere erhvervstelefoni i din virksomhed.

Du kan kontakte os på tlf.: 62 22 00 00 eller pr. mail: info@onehouse.dk. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med at optimere din virksomheds kommunikationsløsninger.

Flexfone afregnes pr. bruger pr. måned.

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du bl.a. gode tilbud før alle andre. Du får nyheder om dine IT-løsninger og bl.a. gode råd om væsentlige emner som IT-sikkerhed. Vi sender nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden og du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.