Managed Firewall

Med managed firewall får jeres virksomhed en next-generation firewall med nyeste sikkerhedsfunktioner.

Næste generation

En next-generation firewall åbner og lukker ikke bare for porte til og fra internettet. Den hjælper intelligent med at sikre, at der ikke slipper skadelige filer, vira, spyware eller malware ind på netværket og inficere virksomhedens servere og pc’er.

En next-generation firewall er en del af den tredje generation af firewall-teknologi, der kombinerer en traditionel firewall med andre filtreringsfunktioner, såsom en applikations firewall ved hjælp af services som AMP, DPI og SPI. Det er en in-line deep pakkeinspektion, et indbrudssikringssystem der sikrer, at den trafik som passerer igennem firewallen og ind på netværket ikke er skadelig. Dette sker transparent.

En next-generation firewall skal løbende serviceres og holdes opdateret. Med managed firewall sikres virksomheden en højt IT-sikkerheds niveau på firewallen og er derfor altid garanteret det mest sikre værn mod hackere og andre trusler fra internettet, til en fast månedspris.

Beskyt virksomhedens følsomme data, med en next-generation firewall, så virksomheden er beskyttet mod uoverskuelige økonomiske konsekvenser og skader, ry og renommé.

Managed firewall fra OneHouse kan benyttes hos virksomheder, afdelingskontorer over alt i verden, men kan også leveres til hjemmearbejdspladsen.

Managed Firewall:

  • Via centralt sikkerhedssystem gennemgås firewallens log løbende for at sikre, at alle service afvikles korrekt.
  • Firewallen opdateres løbende med nyeste firmware og software.
  • Mulighed for at blokere uønskede websider.
  • Rapporter over trafik/web statistik.
  • Løbende backup af firewallen.
  • Firewallen kontrolleres løbende for om den kan klare linjebelastningen.
  • Ved defekt firewall, sørger OneHouse for udskiftning og erstatnings firewall.
  • Firewall loggen gemmes central for evt. fejlsøgning.
  • Next-generation firewall med nyeste sikkerheds funktioner en fast pris. Pr. måned.

Få firewallsikkerheden i eksperternes hænder. Kontakt OneHouse på tlf. +45 62 22 00 00

Tilmeld nyhedsbrev

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev vil du modtage de nyeste nyheder samt gode tilbud og rabatter før alle andre. Vi sender nyhedsbrev ud ca. 1 gang pr. måned.