Managed Firewall

Med managed firewall får jeres virksomhed en next-generation firewall med nyeste sikkerhedsfunktioner.

Næste generation

En next-generation firewall åbner og lukker ikke bare for porte til og fra internettet. Den hjælper intelligent med at sikre, at der ikke slipper skadelige filer, vira, spyware eller malware ind på netværket og inficerer virksomhedens servere og pc’er.

En next-generation firewall er en del af den tredje generation af firewall-teknologi, der kombinerer en traditionel firewall med andre filtreringsfunktioner, såsom en applikationsfirewall ved hjælp af services som AMP, DPI og SPI.  Firewallen sikrer, at den internettrafik som passerer igennem og ind på netværket ikke er skadelig.

En next-generation firewall skal løbende serviceres og holdes opdateret. Med managed firewall sikres virksomheden en højt IT-sikkerheds niveau på firewallen og er derfor altid garanteret det mest sikre værn mod hackere og andre trusler fra internettet, til en fast månedspris.

Beskyt virksomhedens følsomme data med en next-generation firewall så virksomheden ikke risikerer uoverskuelige økonomiske konsekvenser eller skader på jeres gode renommé ved et hackerangreb.

Managed firewall fra OneHouse kan benyttes hos virksomheder og afdelingskontorer over alt i verden, men kan også leveres til hjemmearbejdspladsen.

Managed Firewall:

  • Via centralt sikkerhedssystem gennemgås firewallens log løbende for at sikre, at alle service afvikles korrekt
  • Firewallen opdateres løbende med nyeste firmware og software.
  • Mulighed for at blokere uønskede websider.
  • Rapporter over trafik/webstatistik.
  • Løbende backup af firewallen.
  • Firewallen kontrolleres løbende for om den kan klare linjebelastningen.
  • Ved defekt firewall, sørger OneHouse for udskiftning og erstatningsfirewall.
  • Firewall-loggen gemmes central for evt. fejlsøgning.
  • Next-generation firewall med nyeste sikkerhedsfunktioner til en fast pris. pr. måned.

Læg din firewallsikkerhed i eksperternes hænder. Kontakt OneHouse på tlf. +45 62 22 00 00

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du bl.a. gode tilbud før alle andre. Du får nyheder om dine IT-løsninger og bl.a. gode råd om væsentlige emner som IT-sikkerhed. Vi sender nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden og du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.