D-mærket

OneHouse har fået tildelt D-mærket, som er et synligt bevis på vores dedikation til IT-sikkerhed. D-mærket står for Digital Tryghed og betyder simpelt sagt, at vi udviser høj ansvarlighed af IT-sikkerhed, som i takt med digitaliseringen i stigende grad er nødvendig.

Hvad er D-mærket?

D-mærket er en ny mærkningsordning oprettet af Industriens Fond i samarbejde med Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVDanmark og Forbrugerrådet Tænk. Fordi D-mærket har et tillidsfuldt bagland af kompetente repræsentanter, som sætter standarden for tildeling af D-mærket særdeles højt, er det derfor en titel, OneHouse stolt kan vise frem.

For at kunne beholde D-mærket skal OneHouse hvert år kunne bevise, at vi lever op til de krav, der bliver stillet for os – og de krav arbejder vi altid på at kunne leve op til.

Hvad betyder vores D-mærke for dit firma?

Hvis dit firma ønsker en forsvarlig IT-partner, er OneHouse et sikkert valg for din virksomhed. Med D-mærket kan du stole på, vi leverer teknisk erfaring og IT-viden af høj kvalitet til dig som kunde.

Med D-mærket kan du nu vide, at vi har styr på:

Vores forpligtelse

Vi forstår vigtigheden af at sikre en tryg digital oplevelse for vores kunder. Som indehaver af D-mærket for digital tryghed, forpligter vi os fortsat at forbedre vores sikkerhedsforanstaltninger og beskyttelse af personlige oplysninger for at imødekomme de skiftende behov og udfordringer i den digitale verden. Vi vil altid prøve at forbedre os og udvise digital ansvarlighed, så du med ro i maven kan vælge os som din virksomheds IT-leverandør.

Bliv selv mester i IT-sikkerhed

Vi tror på, at vi sammen kan nå nye højder. Derfor stræber OneHouse efter at dele den afgørende viden med din virksomhed, så I kan blive en frontløber inden for IT-sikkerhed. Vi ved, hvor essentielt der er, at din virksomhed forstår dybden af IT-håndtering for at navigere trygt i den digitale verden. Vores mål er at ruste din virksomhed med den nødvendige viden, så I kan træffe beslutninger med selvsikkerhed og undgå dyre fejltagelser. For når fejlen først er begået, kan det være en dyr affære at rette op på den. Samtidig giver dette ikke kun din virksomhed et digitalt skarpt forspring, men hjælper også med at holde omkostningerne nede.

Vi står til rådighed

Når din virksomheds revisor kræver dokumentation for at jeres procedure bliver fulgt, så leverer vi gerne dette og tager dialogen, så du slipper for besværet.

Undervisning i awareness-træning

Vores undervisning foregår i små interaktive hold på kun 1 time, hvor der er plads til både store og små spørgsmål. Som bevis på din virksomheds nuværende niveau inden for IT-sikkerhed, modtager hver enkelt medarbejder et 1-årigt gyldigt bevis på deres nyvundne viden. Lad os sammen forme den vigtige fremtid for din virksomheds IT-sikkerhed.

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du bl.a. gode tilbud før alle andre. Du får nyheder om dine IT-løsninger og bl.a. gode råd om væsentlige emner som IT-sikkerhed. Vi sender nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden og du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.