IT-sikkerhed

Køb dig ikke fattig I IT-sikkerhed, men køb det der passer til din virksomhed!

Huskereglen

Det svageste led er mennesker og de fejl vi laver når vi arbejder med IT. Hvis ingen fortæller hvordan og hvad man skal passe på, så er det en individuel opfattelse der hersker af hvad der er ok og sikkert og hvad der ikke er!

Hold PC’en opdateret – Det er vigtigt at benytte produkter der løbende holdes opdateret og er i en gyldig livscyklus fra producenten. I OneHouse sikre vi dette med vort RMM software, som sikre at alle servere og pc’er tvinges til at få opdateringer fra Microsoft, Abobe, Google mf. og i vores servicedesk, kan vi se evt. fejl der skal udbedres.

En PC bør som minimum:

  • Benytte et operativsystem som der kan modtage opdateringer.
  • Have RMM software installeret der sikrer løbende opdateringer af OS og programmer.
  • Have Antivirus, Antispyware med Webbeskyttelse Scanner
  • Have en krypteret harddisk hvis den skulle bortkomme.

Backup – Sørg for at der er styr på virksomhedens backup og genetablerings procedure, samt backup politik. Få det løbende gennemgået, så det afspejler jeres virksomheds behov. Få løbende lavet en genetablerings test, så I sikrer data også er valide.
Sørg for at den IT-ansvarlige eller superbrugeren ikke har adgang til at styre både driftsdata og ret til at slette backups.

Firewall – Sørg for at din virksomhed har en next generation firewall og at den løbende opdateres med nyeste software. OneHouse levere firewalls der passer til din virksomhed og sørger for den løbende opdateres.

Microsoft 365 – Sørg for at der benyttes 2 faktor login. De fleste sikkerhedsbrud sker på grund af kompromitterede passwords. Med multifaktor validering (MFA) i hele organisationen kan dette nemt løses, fordi så kan ikke-validerede brugere først få adgang efter bekræftelse af deres identitet. MFA kan laves med apps på en telefon, faktisk standard og med I prisen på Microsoft 365, eller som en SMS. Det afhænger af hvilken løsning der vælges.

IT-sikkerhed er dog meget mere end det – I OneHouse tager vi stilling til dit IT og det der hører til, og de sårbarheder det har, og sammen finder vi en løsning der sikre at der er styr på backup, servere, pc’er, tablets, mobiler mf.

Vi hjælper også med sikkerheds lektioner for medarbejdere i mail håndtering mv*. Vi laver lektioner for slutbrugere i sikker håndtering af mails af 45 minutter, max 8 deltagere.

*Eller noget andet, fordi IT-sikkerhed er mange flere ting end det

Tilmeld nyhedsbrev

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev vil du modtage de nyeste nyheder samt gode tilbud og rabatter før alle andre. Vi sender nyhedsbrev ud ca. 1 gang pr. måned.