IT-løsninger

Vi leverer løsninger fra førende producenter

Vi sætter det hele sammen

OneHouse leverer IT-infrastruktur løsninger sammen med nogle af de førende producenter, som sikrer din virksomhed en god IT-sikkerhed og dermed høj oppetid og tilgængelighed for virksomhedens medarbejdere.

Det er vigtigt at nye servere er driftsstabile og effektive til at behandle data, men samtidig bruger så lidt strøm som muligt af hensyn til klimaet. Vi laver løsninger som er skræddersyede sammen med markedsførende producenter som Lenovo og Dell. Alle leverer høj hastighed, stabilitet og support på et meget højt niveau.

Der skal være backup af IT-installationen, så virksomheden er sikker på at have en valid backup, så data kan genetableres så hurtigt som muligt.

Vi sætter hele dit IT-netværk op i samarbejde med de førende leverandører af netværksudstyr; uanset om det skal være med kabel eller på WI-FI. Vi sikrer høj datahastighed og går ikke på kompromis med IT-sikkerheden

Har I brug for en gennemgang af jeres IT for dermed at sikre, at I har de rigtige IT-ydelser og IT-udstyr i forhold til økonomi og IT-sikkerhed? Så kommer vi gerne forbi og gennemgår jeres IT og anbefaler mulige løsninger

Se mere under menupunkterne Hosting & Cloud samt Microsoft 365.

Vi leverer netværk, firewalls og WI-FI-løsninger med disse førende producenter:

Antivirus og MFA / 2 Trins godkendelse:

Microsoft 365 Office-programmer og PC-sikkerhed mv:

Virtualisering:

Remote backup af data:

IT-Infrastrukturprodukter som Microsoft Windows Server, Microsoft Exchange Server og Microsoft SQL Server:

PC og server hardware fra:

Tablets fra:

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du bl.a. gode tilbud før alle andre. Du får nyheder om dine IT-løsninger og bl.a. gode råd om væsentlige emner som IT-sikkerhed. Vi sender nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden og du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.