IT-løsninger

Vi leverer løsninger fra førende producenter

Vi sætter det hele sammen

OneHouse leverer IT-infrastruktur løsninger sammen med nogle af de førende producenter, som sikrer din virksomhed en god IT-sikkerhed og dermed høj oppetid og tilgængelighed for virksomhedens medarbejdere.

Det er vigtigt at nye servere og storage er effektive til at behandle data, driftsstabile men også bruger minimalt med strøm af hensyn til miljøet. Vi laver løsninger som er skræddersyede sammen med markeds førende producenter som Lenovo og Dell. Alle leverer høj hastighed, stabilitet og support på et meget højt niveau.

IT-installationen skal være godt beskyttet med en backup, der sikrer virksomheden at den er brugbar hvis virksomheden har mistet data, og data kan genetableres så hurtigt som muligt.

Vi sætter det hele sammen med de førende leverandører at netværksudstyr hvad enten det skal være med kabel, eller på WI-FI, og sikre foruden en høj data hastighed og at der ikke gåes på kompromis med IT-sikkerheden.

Har I brug for en gennemgang af jeres IT, for at sikre om I har det rigtige IT-udstyr iforhold til økonomi og sikkerhed ? Så kommer vi gerne forbi og gennemgår jeres IT og kommer med evt. anbefalinger.

Se mere under menupunkterne Hosting & Cloud samt Microsoft 365.

Vi leverer netværk, firewalls og WI-FI -løsninger med førende producenter:

Antivirus og MFA / 2 Trins godkendelse:

Microsoft 365 Office Programmer og PC-sikkerhed mv:

Virtualisering:

Remote backup af data:

IT-Infrastruktur produkter som Microsoft Windows Server, Microsoft Exchange Server og Microsoft SQL Server:

PC og server hardware fra:

Tablets fra:

Leder du efter den rette løsning?

I OneHouse har vi mange års erfaring med salg, service og support på IT området, og vi gør altid vores yderste for at finde den rette it-løsning til hver enkelt virksomhed.

Hør nærmere