Microsoft 365 Backup

Komplet Microsoft 365 beskyttelse for din forretning

Beskyt din Microsoft 365 data med Acronis’ backup service

Microsoft 365 er den foretrukne produktivitetsløsning for mange organisationer. Men mange forretningsindehavere arbejder under en farlig misforståelse – at Microsoft forsyner komplet databeskyttelse for Microsoft 365 applikationer. Realiteten er, at Microsoft er ansvarlig for beskyttelse af deres infrastruktur, men de er ikke ansvarlig for beskyttelse af dine data.

Du behøver ikke at risikere din Microsoft 365 data – OneHouse kan hjælpe dig

Hver forretning har behov for pålidelig og omfattende backupsystem til Microsoft 365. Vi i OneHouse vil undersøge din data, systemer og apps for at designe de backuptjenester, du har brug for, for at holde din forretning kørende. Tjenesterne inkluderer:

Komplet Microsoft 365 beskyttelse for din forretning

Exchange online

Beskyt e-mails, vedhæftninger, kontakter, opgaver, gruppepostkasser, arkivpostkasser og kalendere.

OneDrive for forretninger

Beskyt filer og mapper, herunder alle adgangstilladelser, hvis det er nødvendigt.

SharePoint online

Sikre webstedsamlinger, teamsites, kommunikationssites og alle dine indstillinger til adgangstilladelser.

Teams

Beskyt data for Microsoft Teams, herunder hele teams, kanaler, filer, postkasser, e-mailmapper og beskeder, møder og teamsites.

Fordele ved sikkerhedskopi- og genoprettelsestjenester

Dine data er afgørende for forretningsdriften, men det er også en digital valuta, hvis de havner i de forkerte hænder. Vi i OneHouse vil holde dine data sikre og kontinuerligt overvåge din infrastruktur for at sikre, at uventede miljø- eller sikkerhedshændelser ikke bringer integriteten af dine data i fare. Andre fordele ved sikkerhedskopi- og backup servicetjenester inkluderer:

Undgå tab af data

Forhindre datatab på grund af brugerfejl, bevidst og utilsigtet filsletning, samt ransomware-angreb.

Overhold regler

Sikre overholdelse af regler ved at holde alle dine data sikre, genoprettelige og beskyttede. Hele dagen, hver dag.

Sikre dig selv forretningskontinuitet

Reducer omkostningerne ved gendannelsestider og sikre, at din forretning fortsætter med den hurtigste gendannelse på granulært niveau på plads.

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du bl.a. gode tilbud før alle andre. Du får nyheder om dine IT-løsninger og bl.a. gode råd om væsentlige emner som IT-sikkerhed. Vi sender nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden og du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.