Cloud Backup

Vil du selv styre din backup eller koncentrere dig om kerneopgaverne i din forretning?

Ingen bekymring

OneHouse styrer din backup som din egen IT-afdeling, uden at du skal bekymre dig om mere. Vi søger for at tage backup af dine servere, arbejdsstationer, men også din Microsoft 365 som SharePoint, Outlook med mail, kontaktpersoner, kalender, OneDrive mv.

Vi benytter nogle af de bedste backupprodukter på markedet. Det sikrer dine data, hvis uheldet skulle ske; sådan at I kan hurtigt komme tilbage i drift.

Cloud backup foretages online og data bliver opbevaret i et dansk datacenter og sikrer jeres virksomheds data mod brand, tyveri vandskade, virus angreb og ransomware, eller menneskelige fejl.

Cloud backup består af en stykke software, der installeres på servere, arbejdsstationer eller opsættes transparant i cloud ved backup af Microsoft 365. Resultatet er en nem, robust og yderst skalerbar, cloudbaseret backup-platform. Dermed kan du fortsat fokusere på de opgaver, der giver mest værdi for virksomheden og lade os stå for din sikkerhed.

Med cloud backup fra OneHouse får din virksomhed automatisk daglig kontrol af jeres backup samt løbende rettelser og mulighed for status information på e-mail. Hvor meget data samt hvor længe data skal gemmes og i hvor mange versioner er noget der skal tages stilling til og vi hjælper med alt.

Vi hjælper jer med at finde ud af, hvor meget, hvordan og hvor længe I vil gemme jeres data.

Hvad sker der, hvis virksomheden rammes af et uheld?

OneHouse hjælper med at genskabe jeres data fra backuppen. Afhængigt hvilken backup der vælges, kan servere og arbejdssituationer genskabes så de afvikles i clouden, hvis det værste er sket.

Hvad siger vores kunder?

Jeg er godt tilfreds med min Cloud Backup løsning. Det giver mig en tryghed i hverdagen, at jeg ved, at det virker. Jeg har haft brug for at få genskabt mine data et par gange. Så ringer jeg bare til OneHouse, og så kører det.

Hans Ove Jelle, Jelle-Bo Udlejning, Svendborg

Fordele ved Cloud Backup:

  • Lavere driftsomkostninger.
  • Besparelse af de timer, som I ellers skulle bruge på backup.
  • Besparelse i software- og hardwareinvesteringer.
  • Ekstra sikkerhed ved brand, vandskade og tyveri, virusangreb mv.
  • Tidsbesparende.
  • Ingen risiko for tab af data på grund af dårlig, mangelfuld eller glemt sikkerhedskopiering, alt er overvåget og automatiseret.
  • Backup er opbevaret i Danmark.

Backup sikrer jeres data mod brand, tyveri, vandskade, virus eller ransomware angreb.

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du bl.a. gode tilbud før alle andre. Du får nyheder om dine IT-løsninger og bl.a. gode råd om væsentlige emner som IT-sikkerhed. Vi sender nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden og du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.