Cloud Backup

Vil du selv styre din backup, eller beskæftige dig med andre opgaver i kerneforretningen?

Ingen bekymring

OneHouse styrer din backup som din egen IT-afdeling uden at du skal bekymre dig om mere. Vi søger for at tage backup af dine servere, arbejdsstationer, men også din Microsoft 365 som SharePoint, Outlook med mail, kontakt personer, kalender, OneDrive mv.

Vi benytter nogle af de bedste backupprodukter på markedet. Det sikrer dine data hvis uheldet skulle ske, og I kan hurtigt komme tilbage i drift.

Cloud backup foretages online og data bliver opbevaret i et dansk datacenter, og sikre jeres virksomheds data mod brand, tyveri vandskade, virus angreb og ransomware, eller menneskelige fejl.

Cloud backup består af en stykke software der installeres på servere, arbejdsstationer, eller opsættes transparant i cloud ved backup af Microsoft 365. Resultatet er en nem, robust og yderst skalerbar, cloudbaseret backup-platform. Dermed kan du fortsat fokusere på de opgaver, der giver mest værdi for virksomheden og lade os stå for din sikkerhed.

Med cloud backup fra OneHouse får din virksomhed automatisk daglig kontrol af jeres backup samt løbende rettelser og mulighed for status information på e-mail. Hvor meget data samt hvor længe data skal gemmes, og I hvor mange versioner er noget der skal tages stilling til, men vi hjælper med alt

Hvad sker der, hvis virksomheden rammes af et uheld?

OneHouse hjælper med at genskabe jeres data fra backuppen. Afhængigt hvilken backup der vælges kan servere, arbejdssituationer genskabes så de afvikles i clouden hvis det værste er sket.

Hvad siger vores kunder?

Jeg er godt tilfreds med min Cloud Backup løsning. Det giver mig en tryghed i hverdagen, at jeg ved, at det virker. Jeg har haft brug for at få genskabt mine data et par gange. Så ringer jeg bare til OneHouse, og så kører det.

Hans Ove Jelle, Jelle-Bo Udlejning, Svendborg

Fordele ved Cloud Backup:

  • Lavere driftsomkostninger
  • Besparelse af de timer, som I ellers skulle bruge på backup
  • Besparelse i software og hardware investeringer.
  • Ekstra sikkerhed ved brand, vandskade og tyveri, ransomware, virus mv.
  • Besparelse af tid og resurser.
  • Ingen risiko for tab af data på grund af dårlig, mangelfuld eller glemt sikkerhedskopiering, alt er overvåget og automatiseret.
  • Backup er opbevaret i DK.

Backup sikrer jeres data mod brand, tyveri, vandskade, virus eller ransomware angreb.

Tilmeld nyhedsbrev

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev vil du modtage de nyeste nyheder samt gode tilbud og rabatter før alle andre. Vi sender nyhedsbrev ud ca. 1 gang pr. måned.