Om OneHouse

OneHouse har mange forskellige IT-kompetencer samlet under et tag, og derfor hedder vi OneHouse. OneHouse blevet stiftet 1986 og har igennem mange år opbygget et stort know-how indenfor mange IT-områder. Vi er ærlige, faglig stolte og sætter en ære I at levere en god service.

Om OneHouse A/S

Vi laver IT-infrastruktur, hosting, IT-support, backup og Microsoft Office 365 hvilket fylder en stor del af vores forretning, men det hele skal hænge sammen og derfor løser vi også mange andre opgaver indenfor Netværk, WI-FI, Pc’er, tablets, servere, vmware, veeam mf.

VI udføre opgaver indenfor IT med en pragmatisk tilgang, tager ansvar for at få jeres IT-til at virke, rådgiver om IT-løsninger og nyt IT-hardware der virker, designer nye IT- løsninger der passer til jeres virksomheds IT og økonomi.

Vores mission

At være mindre og mellemstore virksomheders foretrukne fuldservice IT-leverandør der står med ansvaret for dele eller hele jeres IT-drift som jeres egen IT-afdeling. Vi er troværdige, går forrest og står på mål for det vi levere og vi har åben 365 dage om året, 24 timer i døgnet, og Uanset projektets omfang tager vi os god tid til vores kunder og har altid en professionel tilgang til opgaverne.

Hvad er vi gode til

OneHouse yder hurtig og effektiv it-support til jeres virksomhed – med fokus på stabilitet, sikkerhed og service. Vi har en mangeårig og bred kompetence inden for IT-løsninger men også specialopgaver og giver kvalificeret rådgivning.

I OneHouse har vi mange års erfaring med salg, service og support af IT, og vi gør altid vores yderste for at finde den rette it-løsning udfra jeres behov.

Vi tilbyder IT-infrastruktur som servere, pc’er, netværk, wi-fi, hosting og outsourcing, så I kan spare tid på it-driften. Hos os får I en service, som tager udgangspunkt i jeres specifikke behov.

Vores primær kunder spænder fra mindre og mellemstore virksomheder hvor vi er leverandør af enkelt opgaver eller fuldservice leverandør på alt IT.

Tilmeld nyhedsbrev

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev vil du modtage de nyeste nyheder samt gode tilbud og rabatter før alle andre. Vi sender nyhedsbrev ud ca. 1 gang pr. måned.