Om OneHouse A/S

OneHouse A/S har mange forskellige IT-kompetencer samlet under et tag, og derfor hedder vi OneHouse. Firmaet blevet stiftet 1982 og har igennem mange år opbygget et stort know-how indenfor mange IT-områder. Vi er ærlige, faglig stolte og sætter en ære i at levere en god service.

Om OneHouse A/S

Vi arbejder med IT-infrastruktur som: hosting, IT-support, backup og Microsoft Office. Vi leverer firewalls, netværk, WI-FI, Pc’er, tablets, servere, vmware, veeam mv; faktisk er vi en fuldservice leverandør for hele din virksomheds IT-drift.

OneHouse tager ansvar for at jeres IT virker. Vi rådgiver om IT-løsninger og nyt software og hardware. Vi designer nye IT-løsninger, der passer til jeres virksomheds til den rigtige pris.

Vores mission

At være mindre og mellemstore virksomheders foretrukne fuldservice IT-leverandør, der står med ansvaret for dele eller hele jeres IT-drift som jeres egen IT-afdeling. Vi er troværdige, går forrest og står på mål for det, vi leverer. Vi har åbent 365 dage om året – 24 timer i døgnet. Uanset projektets omfang tager vi os god tid til vores kunder og har altid en professionel tilgang til opgaverne.

Hvad er vi gode til?

OneHouse yder hurtig og effektiv IT-support til jeres virksomhed – med fokus på stabilitet, sikkerhed og service. Vi har en mangeårig bred kompetence inden for IT-løsninger, men laver også specialopgaver og giver kvalificeret rådgivning.

I OneHouse har vi mange års erfaring med salg, service og support af IT. Vi leverer IT der passer til jeres behov og økonomi.

Vi er en fuldservice IT-leverandør, der hjælper med alt IT. Dermed er I sikret mere tid til jeres primære forretning.
Hos os får I en service, som tager udgangspunkt i jeres specifikke behov.

Vores primære kunder spænder fra mindre til mellemstore virksomheder, hvor vi både leverer enkeltopgaver og er fuldservice leverandør på alt IT.

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du bl.a. gode tilbud før alle andre. Du får nyheder om dine IT-løsninger og bl.a. gode råd om væsentlige emner som IT-sikkerhed. Vi sender nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden og du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.