Telefoni

FlexFone er fremtidens erhvervstelefoni til din virksomhed

OneHouse er Flexfone-forhandler

Flexfone leverer et brugervenligt telefonsystem pakket med funktionalitet til alle virksomheder. Systemet er er meget nemt at bruge og blandt markedets bedste og billigste løsninger.

Flexfone er nemt at sætte op, og bruge og giver et samlet overblik over alle virksomhedens brugere og deres kalender, telefonkald ind- som udgående og om din kollega er ledig eller taler i telefonen.

Med Flexfone-appen på telefonen eller i TEAMS, får I et samlet overblik over medarbejdere og deres kalender – om vedkommende er ledig eller taler i telefonen samt dine telefonopkald. FlexFone giver et godt overblik af telefonien for hele virksomheden.

Flexfone passer både til din browser, mobil og integrerer med Microsoft Teams, hvor du kan bruge Flexfone-appen. FlexFone og virker både med bord- og mobiltelefoner.

Se masser af billeder både her og her.

Flexfone afregnes pr. bruger pr. måned.

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du bl.a. gode tilbud før alle andre. Du får nyheder om dine IT-løsninger og bl.a. gode råd om væsentlige emner som IT-sikkerhed. Vi sender nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden og du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.