Teknologisk event på Egeskov Slot

– en spændende rejse ind i fremtidens IT-land

OneHouse inviterer til unik IT-event på Egeskov Slot

Velkommen til vores eksklusive Dell-event, hvor vi dykker ned i Dells omfattende produktportefølje. Start dagen med Martin Fredriksen, der præsenterer alt fra bærbare til stationære computere og innovative visuelle løsninger. Oplev, hvordan Dell Personas tilbyder skræddersyede PC-løsninger, og få indsigt i Dells nøglestyrker som innovation og bæredygtighed. Efter en kort pause, udforsker vi hvordan Microsoft Office, AI og Windows kan optimere din arbejdsdag, efterfulgt af en session om IT-sikkerhed. 

Nyd en frokost med fynske specialiteter og interaktive demonstrationer, før vi fortsætter med at udforske Dell servere og netværksløsninger, der er afgørende i en stadig mere forbundet verden. Dette event er en unik mulighed for at få dybdegående kendskab til Dells teknologier og hvordan de kan styrke din virksomhed.

Program

Vi har sammensat et dynamisk program, der vil udforske innovative løsninger og banebrydende teknologier fra Dell.

Dato 30. januar 2024
Sted: Egeskov – Egeskov Gade 22
Tid: 8.45 – 14:40

Program:

8:45 – 09:15
Morgenmad og velkomst

09:15 – 10:15
Produktportefølje fra Dell: PC (Martin Fredriksen) Præsentation af Dells produktsortiment, herunder bærbare computere, stationære computere, og visuelle løsninger. Introduktion til Dell Personas – Den skræddersyede PC.

10:15 – 10:45
Overblik over Dell Technologies portefølje og koncepter: (PC) (Martin Fredriksen). Fremhævelse af nøglestyrker som innovation, pålidelighed og miljømæssig bæredygtighed. Introduktion til Koncept Luna.

10:45 – 11:00
Pause

11:00 – 11:45
Optimer din arbejdsdag med Microsoft Office, AI og Windows (Copilot og ROK licens) Udforsk spændende emner inden for Microsoft Office, AI og Windows samt værktøjer som Copilot og ROK licens.

11:45– 12:00
IT-sikkerhed på Microsoft Office 365 og PC’er – Keep IT Simple. IT-sikkerhed som service – hvor meget skal der til, og hvad koster det at være godt beskyttet? Få priseksempler.

12:00 – 12:30
Frokost Fynske Specialiteter og Interaktive demonstrationer: (Martin Fredriksen). Test selv Dell-produkter.

12:30 – 12:45
Test din motor med Live Optic (Thue). Optimer din it-infrastruktur med Dell Live Optics. Brug cloudbaseret analyse til at indsamle præcise data om ressourceforbrug og belastning.  Vi fortæller, hvordan du kan optimere din infrastruktur og sikre den til fremtiden ved at anvende Dell og OneHouse som partner.

12:45 – 13:45
Dell servere portefølje, AI mm (Thue). AI er fremtiden, og Dell servere er fremtiden for AI-infrastruktur. Få inspiration på dette område og bliv klædt på til fremtiden. AI-applikationer kan vokse hurtigt, derfor er datasikkerhed en vigtig overvejelse, når du arbejder med AI.

13:45 – 14:00
Eftermiddagskaffe og kage.

14:00 – 14:30
DELL Netværk (Magnus Romedahl). I en verden, hvor netværk er mere vigtige end nogensinde før, er det afgørende at have pålidelige og sikre netværksprodukter.

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du bl.a. gode tilbud før alle andre. Du får nyheder om dine IT-løsninger og bl.a. gode råd om væsentlige emner som IT-sikkerhed. Vi sender nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden og du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.