Hosting & Cloud

Spar tid og få fleksibilitet med hosting og outsourcing

Du er i gode hænder

Vi tager os af jeres it-drift, så I kan fokusere på jeres forretning. Vi laver hosting-løsninger baseret primært på Microsoftprodukter.

Hosting-løsningerne kan være baseret udelukkende på Microsoft 365 eller Azure eller være en del af en løsning, der involverer vores eget datacenter i Danmark. Vi kombinerer altid det bedste fra forskellige clouds med udgangspunkt i din løsning, så I opnår den bedste driftsløsning.

I vores eget datacenter afvikler vi alle servere fra diskbaseret flashsystem (SSD), som sikrer at jeres servere har en meget hurtig respons og store dataflytninger sker ultrahurtigt.

Fordelene ved at benytte vores Cloud-løsning, uanset om det er med dine egne dedikerede servere og san eller i vores fælles cloud, er at OneHouses Cloud-løsning giver dig en god driftsløsning, hvor du altid har ret til at bruge nyeste software via vores CPS aftale. Den kan løbende ændres i forhold til antal brugere, så I har aldrig overskydende licenser, men kun de licenser, I har behov for.

Vi benytter de bedste backupløsninger til at tage backup af din cloudløsning og tester disse løbende ved at teste de data vi genetablerer. Jeres systemer bliver desuden automatisk opdateret med sikkerhedsopdateringer fra bl.a. Microsoft og andre leverandører.

Afregn din IT-drift på abonnement til en fast pris og få adgang til servere, dataplads, software, netværk, wi-fi efter behov fra måned til måned. Du kan justere aftalen efter om du får større eller mindre behov og prisen vil følge med.

Derfor skal jeg outsource min IT-løsning til OneHouse:

 • Jeg får mere tid til vores primære forretning.
 • Jeg skal ikke lave dyre investeringer i hardware, der skal afskrives over X antal år.
 • Jeg kan justere licenser måned for måned i forhold til antallet af brugere.
 • Jeg får hele tiden de nyeste softwareopdateringer.
 • Jeg har altid adgang til de nyeste softwarelicenser som Microsoft Server og SQL mfl.
 • Antallet af brugere i løsningen kan justeres fra dag til dag.
 • Jeg kan nemt lægge budget for mine IT-omkostninger, når jeg har en fast månedlig pris.
 • Jeg har altid sikker adgang til min IT-løsning, uanset hvor jeg befinder jer.
 • Jeg kan medbringe egne licenser som Adobe, C5 eller Navision – eller jeg kan selvfølgelig også leje dem.
 • Jeg får nyeste IT-Teknologier på abonnement som f.eks. Microsoft
 • Jeg får den bedste sikring og opbevaring af mine data og backup.

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du bl.a. gode tilbud før alle andre. Du får nyheder om dine IT-løsninger og bl.a. gode råd om væsentlige emner som IT-sikkerhed. Vi sender nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden og du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.