Watchguard

For WatchGuard, er der ingen grænse for antallet og arten af ​​sikkerhedstjenester, der kan og bør være indbygget i vores UTM apparater. Faktisk har virksomheden en historie af banede veje for nye, innovative tjenester, der er rollemodeller for industrien. WatchGuard tilbyder det bredeste udvalg af netsikkerhedstjenester, lige fra standard IPS, URL-filtrering, Gateway AV, ansøgning kontrol, og antispam, til tjenester til bekæmpelse af avancerede trusler såsom fil sandboxing, forebyggelse af tab af data, ransomware beskyttelse og mere. Ved at vælge WatchGuard, vælger du vælger total sikkerhed.

Det er længe blevet drøftet, om ét apparat, der centraliserer en række netværk sikkerhedsmæssige opgaver nogensinde kunne konkurrere med udførelsen af ​​en dedikeret punkt løsning. Ikke alene er svaret ja, men udførelsen af ​​WatchGuard UTM apparater, med alle sikkerhedsspørgsmål motorer kører, overgår konkurrencedygtige UTM apparater og også overgår mange dedikerede NGFW point løsninger. Når du vælger WatchGuard, vælger du ydeevne.

Vi kender forskellen mellem data og information. Vores kunder har travlt og i mange tilfælde, har de ikke cykler eller det dedikerede personale til at finkæmme gennem oceaner af logdata at drage konklusioner og finde væsentlige oplysninger. Dimension forvandler data i handlingsrettet synlighed, der gør det muligt for kunderne at overvåge og træffe beslutninger vedrørende deres sikkerhedspolitikker netværk, deres apparater, og meget mere.

Vores mission er at bringe sikkerhed til mellemstore og store virksomheder. For WatchGuard, betyder det, at alt hvad vi gør kredser om nem implementering, enkel styring, og den samlede brugervenlighed. WatchGuard er den mest tilgængelige løsning for virksomheder af alle størrelser, uden at kræve noget kompromis, når det kommer til sikkerhed.
Uanset om du har et enkelt sted, en lille kæde af restauranter, eller tusindvis af detail steder i verden, har WatchGuard en løsning, der passer til dit miljø.