OneHouse får tilført nye, erfarne kræfter

It-husene OneHouse i Svendborg og C-team i Odense slår sig sammen

Den 1. september 2015 vokser it-huset OneHouse med hele fire it-konsulenter.

Det er virksomheden C-team fra Odense med Carsten Mandal i spidsen, der nu bliver en del af OneHouse. OneHouse bliver derved styrket med en lokal tilstedeværelse i Odense.

Nye, dygtige kolleger

OneHouse består fremover af 12 dygtige it-konsulenter. Direktør Lars Thomsen, OneHouse, glæder sig over sammenlægningen, som han betegner som et kompetenceløft for OneHouse.
“Vi glæder os til at få nye, dygtige kolleger,” siger han. ”Vi bliver større og i stand til at servicere vores kunder endnu bedre.”

Lars Thomsen og Carsten Mandal
Lars Thomsen og Carsten Mandal

Naturlig udvikling

“C-team arbejder lige som OneHouse med it-salg og support,” forklarer Lars Thomsen. “Desuden har vi drevet hostingselskabet HostingHouse sammen med C-team i mange år, så det er en naturlig udvikling at slå vores forretninger sammen.”

”Vi opnår en synergieffekt ved at kunne slå supportfunktion og administration sammen,” fortæller Carsten Mandal. ”Målet er kunne betjene vores kunder endnu bedre.

HostingHouse, som hidtil har været ejet af Lars Thomsen og Carsten Mandal, kører videre som selvstændigt selskab og ejes nu 100% af OneHouse.

Mange års it-erfaring

Tilsammen har de to firmaer mange års bred it-erfaring. C-team blev stiftet i 2002, mens OneHouse har rødder helt tilbage til 1982 (under navnet NovoComp Datasystemer).

OneHouse arbejder med salg, service og support på it-området. Firmaet er Microsoft Partner og Dell Preferred Partner. OneHouse får nu udvidet kompetenceområdet, idet C-team bl.a. er IBM partner og har mange års erfaring med automatiseringssystemer, opsamling af produktionsdata samt samarbejde og interfacing mellem forskelligartede systemer.

Desuden kan C-team tilføre know how om optimering af databasesystemer.

OneHouse har kunder blandt mindre og mellemstore virksomheder på Fyn og over hele landet. Se mere på www.onehouse.dk

Flere oplysninger kan fås hos Lars Thomsen, tlf. 62 22 00 00