Kundecase: Jens Schultz bruger Citrix Secure Gateway

Jens Schultz bruger Citrix Secure Gateway

De 20 medarbejdere i Jens Schultz A/S, der har mulighed for  at bruge hjemmearbejdspladser, har fået en hurtigere og nemmere hverdag med Citrix Secure Gateway

”Vi har fået installeret Citrix Secure Gateway  for at få nemmere og hurtigere adgang til vores netværk hjemmefra,” fortæller Mikkel Sander Nielsen, der er it-ansvarlig i virksomheden.

”Før vi fik Citrix Secure Gateway , tog det lang tid, når vi skulle logge på. Vi skulle først vente på, at login processen gik igennem. Nu giver folk udtryk for, at det er nemt.”

Samarbejdet har fungeret fint

”Desuden har vi nu mulighed for at bruge smartphones og tablets til at afvikle vores programmer med. Således har vi nu en mere fremtidssikret adgangsvej,” tilføjer Mikkel Sander Nielsen.

Det er Peter Diget fra OneHouse, der har installeret Citrix Secure Gateway. ”Samarbejdet med Peter Diget og OneHouse har fungeret fint,” fortæller Mikkel Sander Nielsen.

Jens Schultz A/S

  • Sydfyns største og eneste lokalt ejede leverandør af trælastprodukter, byggematerialer, værktøj og beslag samt alt til hus og have.
  • Jens Schultz A/S startede oprindeligt i Ulbølle i 1969, hvor Jens Peder Schultz overtog Ulbølle Cementvarefabrik efter sin far.
  • Virksomheden omsætter i dag for ca. 210 millioner kr. årligt og har omkring 90 ansatte.