Hosted Exchange

Hvad er hosted exchange?
E-mail er en væsentlig del af kommunikationen i en virksomhed, afgørende for daglige aktiviteter for en moderne organisation. Nyere forskning har konstateret, at folk tilbringer ca. 2 1/2 timer hver dag beskæftiget med e-mail. På trods af stigningen i antallet af andre kommunikationsmetoder, er e-mail-anvendelse er endnu mere udbredt i dag, med den samme forskning viser en stigning i brugen af ​​e-mail 42% i forhold til de foregående 12 måneder.

Virksomheder henvender sig i stigende grad til hosted e-mail i stedet for at gå gennem bekostning af at køre deres egen e-mail-tjeneste. Hosted Exchange er den førende hosted e-mail-løsning.
Så hvad er Hosted Exchange, og hvorfor er dette system blevet så dominerende? Hosted Exchange er en kommunikations-server, der tilbyder e-mail, kalender, kontakter og opgaver, samt evnen til at samarbejde på tværs af din organisation og videre. Hosted Exchange steg til fremhævelse i virksomhedssektoren i 1990'erne sammen med fremkomsten af server-software.
Tidligere skulle Hosted Exchange udelukkende drives af interne it-afdelinger, hvilket betød, at virksomhederne var nødt til at ansætte dygtige it-medarbejdere til permanent at køre deres e-mail-system servere. Stigningen af ​​”the cloud” i det sidste årti har åbnet muligheden for exchange-servere, der skal køres på afstand, og serviceres af et eksternt IT-support team.
Omkostningsbesparelser
Den primære fordel ved Hosted Exchange er omkostningseffektiv, med nogle skøn over en 64% besparelse i ejeromkostninger for Hosted versus lokal Exchange for 100 brugere, stigende til et svimlende 94% besparelse for en 10- bruger system. Ikke alene er omkostningerne per bruger meget lavere, de er også lettere budgetteret, som omkostninger per bruger er fast for den aftalte tid, så it-budgetter til at være bedre kontrolleret.
Meget af det omkostningsbesparende er i IT-ekspertise. Virksomheder behøver ikke længere at finde og ansætte it-medarbejdere, i stedet kan de skrive kontrakt med en specialist IT-support virksomhed, der vil give dem deres hostede Exchange-server og hjælpe dem med at etablere og gøre bedst brug af deres e-mail og samarbejde system. Ikke alene det, det giver virksomhederne mulighed for at reducere omkostningerne ved deres kommunikationssystem, Hosted Exchange bringer også per bruger omkostninger for kommunikation ned, så mindre virksomheder nu kan drage fordel af, hvad der plejede at være virksomhedsniveau kommunikationssystemer.
Robusthed
Med brugen af ​​hostede Exchange kommer robustheden af ​​et cloud-baseret system. IT-løsninger med specialister har effektive backup systemer i deres datacentre, så deres klientdata er trygt og sikkert, og systemet optimeres. Fra slutbrugerens perspektiv, der betyder, at de kan bruge deres virksomheds kommunikationssystem, når og hvor de er, gennem synkroniserede mobil og web-adgang
Stigningen i cloud-baserede IT-løsninger har gjort det muligt for organisationer at reducere deres it omkostninger og koncentrere sig om det arbejde, de gør bedst. En hosted Exchange-server er den mest pålidelige og omkostningseffektive måde for små og mellemstore organisationer at nå niveauet for hele virksomheden kommunikation og samarbejde, der plejede at være den eksklusive domæne af store virksomheder.