SMS Passcode beskytter mod hackerangreb

Beskyt adgangen til virksomhedens netværk

Den prisbelønnede sikkerhedsløsning SMS Passcode beskytter store og små virksomheder mod identitetstyveri med sin unikke to-faktor sikkerhed.

Med SMS Passcode kan I hurtigt og enkelt beskytte virksomheden mod hackerangreb. SMS Passcode adresserer to-faktor sikkerhed på en helt unik måde.

Med SMS PASSCODE benyttes din mobiltelefon som token. Der er ikke tale om nogen installation på mobilen, i stedet sendes der en Flash-SMS til din mobil med en kode.

Det højeste sikkerhedsniveau

SMS Passcode er både Challenge- og Sessions-baseret. Dette betyder, at du ikke modtager din SMS kode, før systemet har godkendt dit brugernavn og kodeord. Endvidere gælder din kode kun til den session, som har initieret SMS afsendelsen.

Dette betyder, at der ikke kan sidde en person bag ved dig med en anden computer og benytte samme kode, sammen med dit brugernavn og kodeord.

Dette giver det absolut højeste sikkerhedsniveau og samtidig højnes brugen af din remote løsning, da brugerne ikke har et behov for at skulle huske deres gammeldags token.

SMS Passcode understøtter alle hjemmearbejdspladser

SMS Passcode understøtter alle gængser former for hjemmearbejdspladser og portalløsninger såsom; Citrix XenApp, Citrix XenDesktop, Citrix Access Gateway og Netscaler, Microsoft Remote Desktop Services, Outlook Web Access, Microsoft Sharepoint Portal, VMware View og en stor del VPN-løsninger (via RADIUS).

Du kan finde mere information om SMS Passcode her:

Læs SMS Passcode brochure (pdf-fil, på engelsk)