Fleksibel, sikker og stabil kommunikation med Microsoft Exchange Server

Stabil kommunikationsserver

Microsoft Exchange Server er en sikker og stabil kommunikationsserver, der bruges til e-mail, kalenderstyring og håndtering af kontakter på pc’er, mobile enheder og web browsere.

Adgang fra alle enheder

Med Microsoft Exchange Server kan I få adgang  til jeres mailbokse, ligegyldigt hvor I befinder jer, fra en række forskellige mobile enheder, med fuld support for Outlook og alle webbrowser faciliteter.

Microsoft Exchange Server samler alle brugerinformationer som e-mail, kalender, kontaktpersoner, noter, opgaver og sms’er på ét sted.

Understøtter mange browsere

Microsoft Exchange Server understøtter en række browsere og  foretager mobil synkronisering til bl. a. Android, iPhone og Windows Phone, så I kan opdatere  jeres enheder på farten.

Exchange Server beskytter mod spam og andre trusler med en avanceret antispamfiltrering, der løbende bliver opdateret.

Store mailbokse

Med Microsoft Exchange Server får I flere valgmuligheder inden for storage. Det gør det muligt for jer at få store mailbokse, så I har adgang til alle  e-mails på én gang.

Lave driftsomkostninger

Takket være rollebaseret kontrol af tilgang, selvbetjeningsfaciliteter og netbaserede administrationsværktøjer i Microsoft Exchange Server kan it-afdelingen uddelegere opgaver til brugerne uden at give dem uindskrænkede administrative rettigheder. Det sænker driftsomkostningerne.

Microsoft Exchange Server kan også fungere sammen med Microsofts cloud-løsning Exchange Online.