SH Group bruger Ruckus

SH Group AS har fået et lynhurtigt trådløst netværk med Ruckus access points

I efteråret var medarbejderne hos SH Group AS blevet grundig trætte af det langsomme trådløse netværk i virksomheden. Derfor foreslog Peter Diget fra OneHouse IT-supporter Peter Johansen, at OneHouse kunne komme med et tilbud på et nyt trådløst netværk.

Peter Johansen godkendte en løsning baseret på seks Ruckus access points samt en PoE (Power over Ethernet) switch, hvor det ikke var nødvendigt at bruge strømforsyning. Backbone i installationen er en switch, der kan køre 1 Gb.

Peter Diget opsatte fire access points i virksomheden på Kuopiovej og to styk på Grønnemosevej hos SH Automation og Nadiro. Herefter programmerede han en zone director og satte de seks access points på nettet, så foretog de selv installationen. Peter satte alle virksomhedens mobiler på ét trådløst netværk og alle bærbare computer på et andet.

Resultatet er et yderst hurtigt netværk – 280 Mbit i sekundet, hvor normale access points har en tophastighed på 56 Mbit. Den store hastighed skyldes, at Peter Diget implementerede den såkaldte n-teknologi. Det nye trådløse netværk dækker hele virksomhedens område og alle bygninger på området.

Medarbejderne hos SH Group er godt tilfredse med det nye netværk.