5 vigtige grunde til at have styr på din data back up plan

Der er et utal af muligheder inden for back up data, der kan hjælpe dig ud af forskellige uheldige situationer. Tænk på reservehjulet i din kuffert eller den ekstra rem, der er i et klatringsanker. Hvis du nogensinde har interesseret dig for klatring, ved du, at det er vigtigt at lave en dobbeltsikring i dine ankre, på den måde, at hvis den ene del mislykkes, har du den anden rem som backup. Der er forskellige grunde til at have sikkerhedskopier; i klatring, kan en backup redde dit liv, men med data, kan en backup redde din virksomhed. Når det er sagt, så lad os remse de fem grunde op til, at virksomheder har brug for en ordentlig data backup-løsning.

Enkel generhvervelse
Mennesker er ikke ufejlbarlige. De laver fejl, og faktisk, laver de dem ret ofte. E-mails, der indeholder virus åbnes uheldigvis hver dag og vigtige filer bliver ofte fejlagtigt slettet. Der er ingen grund til at frygte disse situationer, for hvis man tager hyppige trinvise snapshots af sine systemer kan man blot gendanne et snapshot taget, før virussen indfandt sig. Ellers kan filen gendannes tilbage fra en tid, før den blev slettet. Det er virkelig nemt at beskytte sig mod de små ting, og det er en stor fordel at være forberedt på uheldige situationer.

Revision, skatter og arkiv
Mange, hvis ikke de fleste, virksomheder er forpligtede til at beholde deres forretningspapirer i en længere periode. Det er enten i skattemæssig henseende eller på grund af forskellige regler. Du har måske bare brug for at se på, hvad der foregik et par år siden. Det er nemt at antage, at dine computere er dækket ind, bare fordi de har fået et regelmæssigt eftersyn i løbet af årene. Men som du måske ved, at kun have en kopi er generelt en stor fejl. Hvis du har fået en offsite backup af dine kritiske kundeoplysninger, kan du virkelig kan spare dig, hvis noget går galt lokalt. IRS og lovgivningsmæssige provisioner er ligeglade med, at du har en datakatastrofe. Alt det betyder for dem er, at du ikke er kompatibel og ikke kan give dig en bøde.

Konkurrencefordel
Tidligere diskuterede vi de måder, hvorpå backup rent faktisk kan være en konkurrencemæssig fordel. I tilfælde af en katastrofe, vil de virksomheder der har generhvervet back up tage store del af konkurrencen og efterlade markedet delvist udtømt. Korrekt planlægning betyder, at dine døre forbliver åbnet for dem, der arbejder med virksomheder, der ikke kan overleve datakatastrofe.

Dødelig nedetid
En undersøgelse i 2007 foretaget af University of Texas viste, at 43 procent af virksomhederne, der lider store tab af data, aldrig genåbner. Mange af disse virksomheder ender med at lukke deres døre inden for to år, grundet et stort tab af data. Og selv store datatab scenarier er ikke altid resultatet af en katastrofe. Menneskelige hænder er i stand til at ødelægge en virksomhed gennem dumme fejl eller forsømmelser. Tror ikke Moder Natur altid er ansvarlig. Simpel sikkerhedskopiering af data, og en effektiv backup og disaster recovery plan på plads, kan bidrage til at afbøde disse typer af trusler. Du kan være en af ​​de overlevende virksomheder, hvis du tænker fremad.
Dobbeltarbejde
Den første regel for at gøre arbejdet godt, er ”gør det rigtigt første gang.” Hvis man lider en mindre fiasko og ikke har styr på sin back up plan, kan du være i stand til at inddrive visse ting, men du ved aldrig, hvad disse ”visse ting” vil være. I næsten alle tilfælde, vil du have en stor ladning af arbejde at gentage, om det er indstilling af systemer forfra eller genskabning af regneark du eller dine medarbejdere, har arbejdet på i flere måneder. Værre endnu, hvis du lider et stort tab af data, kan du ende med at lave dobbeltarbejde af alt du nogensinde har lavet og det er en situation, få virksomheder overlever.